torstai 12. lokakuuta 2017

Vihertyö, vihertyöt pihojen kunnostyöt pihatöinä kunniaan luomaan viihtyisyyttä ympäristöömme ympäri vuoden vuodenajoista riippumatta


Vihertyö, vihertyöt pihojen kunnostyöt pihatöinä kunniaan luomaan viihtyisyyttä ympäristöömme ympäri vuoden vuodenajoista riippumatta

Yhteydenotot Puutarhapalvelu Pihatyöt Raivauspalvelu Tampere haulla pitäisi Teidän päätyä näille sivuille halutessanne näitä palveluita: Pensasaitojen, kuusiaitojen, ruohikoiden leikkaukset, pihapuiden kaadot, kanto- ja muutopalvelut ym.


E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com sähköpostilla mieluiten

Varalle puhelin: 044-3380291

Hinnoittelu 50€ alkava tunti + siirtymäkulu + työkalukorvaus tapauskohtaisesti osoitteiden ja tarpeiden mukaan. Maksutapa käteisellä heti kun saavun paikalle. Ennakkomaksuin edetään.





Maksutapa käteisellä kun saavun paikalle sopimuksen mukaan, ennakkomaksuin edetään homma kerrallaan. Ei jaksa tässä iässä enää tarkistella moneen kertaan onko maksettu tai jätetty jälleen kerran maksamatta joko kokonaan tai monien kehotusten jälkeen. Näin pienissä summissa mistä on kyse on jokaisella käteistä tai on syytä epäillä, ettei ole aikomustakaan maksaa? Pidetään motivaatio hyvänä ja käteistä kouraan kun saavun tilauskohteeseen.



Kotitalousvähennysmahdollisuus niin halutessanne, kuitti tilaussähköpostiinne.







Orapihlaja-aidat, syreeniaidat, kuusiaidat kaikki hoituvat käteismaksuin kaikkein sutjakkaimmin. Laaki ja vainaa, sillain on hyvä hoitaa pihatyötkin, kerrasta valmista.




Hoidamme myös yleisten hautausmaiden yksityisten hautojen hautakivien oikaisuja ja kunnostustöitä, jos ovat päässeet ns kallistumaan vuosien saatossa tai kaatumaan ilkivallan seurauksena. Samoin olemme tarvittaessa omaisten kantoapuna ruumissaatoissa hautaanpanon yhteydessä.



-----------------------------------
https://vihertyo.blogspot.fi
---------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti